Het hoeveterras van Serelly's trakteert op zeldzame verwondering en pure verwennerij. Onder de bladerige luwte van een paar notelaars giet je de goesting zomaar in een glas. Of smelt de hemel op je tong. Zowat alles is hier zelfgemaakt: versgedraaid roomijs met veel te gulle slagroom, flinke pannenkoeken, versierende fruitjes en zoveel meer. Gewoon even vragen en het zwemt allemaal in een badje van pure advokaat of is rijkelijk overgoten met een glanzende coulis van vers geplukte bessen.
Binnenin is het net van dat. In een stijlvol kader van puur design verwent de vriendelijkheid je met zo goed als vergeten smaken. Altijd recht van het hof, altijd vers van de koe. “Terroir” is hier geen modewoord. Daniël en Martine noemen het liever 'schatplicht': aan het unieke karakter van het eigen verleden. Merci! En smakelijk!
Binnenin is het net van dat. In een stijlvol kader van puur design verwent de vriendelijkheid je met zo goed als vergeten smaken. Altijd recht van het hof, altijd vers van de koe. “Terroir” is hier geen modewoord. Daniël en Martine noemen het liever 'schatplicht': aan het unieke karakter van het eigen verleden. Merci! En smakelijk!